Give it up for the 90’s….

Throwback aleeeeert!

Lad mig lige tage jer tilbage til 90’erne…. Dengang Buffalos var cool og det var in at rocke CK One kombineret med bandana og overalls. Og det var in at sige ‘in’.

Dengang ens største drøm var at få fingrene i det gode Spice Girls kort med alle autograferne på.
Det var i høj kurs. Næsten umuligt at opstøve. Vi byttede i skolegården. Datway.

Jeg var til 90’er temafest i Malmø i fredags.
Der var dømt glow-in-the-dark-sticks, net-chokers, selvlysende body butter og rigtig meget Cher ‘Do you believe in love after love’ på repeat. Det var overdrevet fedt! 90’erne er muligvis den mest kiksede fashion æra of all time, men absolut den mest memorable. Og lige pt den hotteste! Jeg kørte selv Emma Bunton aka. Babyspice looket med hvide plateau-støvler, rottehaler og velourkjole mens min veninde tog den “No Scrubs” hele vejen…. Bandana, baggyjeans og Timberlands.

For mig var 90’erne også en popstjerne æra. Popmusikken regerede som aldrig før, Britney Spears og Justin Timberlake var kærester, Christina Aguilera var en geenie in a bottle – alt var godt!
Jeg har altid villet musikken. Ligeså længe jeg kan huske.  Men med alle disse ikoniske kvinde-forbilleder er man jo næsten nødt til at spørge sig selv: Hvem har betydet mest? Hvem har påvirket mig mest – og vigtigst af alt, hvem har inspireret mig mest?
Personligt er det without a doubt Mariah Carey.
Jeg elsker hende. Hun er min hero. And I can’t liiiiiive without her.

Hun er motivationen bag en god stemme-teknik og timelange vocal-runs. Også selvom hun måske har mistet grebet lidt på sine ældre dage. For mig vil hun altid være definitionen på at være dygtig til sit håndværk. At være en pro – det er godt at være dygtig til noget.

I Danmark må man jo helst ikke erkende at man er dygtig til noget. Jeg synes selv jeg er dygtig til mange ting. Jeg er dygtig til at synge. Dygtig til at skrive sange. Når jeg er fuld er jeg dygtig til at danse. 
So on that note vil jeg gerne have lov at hæve glasset og sige: fuck janteloven! Lad og danse noget mere, elske noget mere og vigtigst af alt – elske os selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.