Pigerne smider tøjet til GP!

Det er længe siden jeg har opdateret bloggen. Jeg beklager og tager den gerne på mig…
Har nogle ekstremt travle dage i øjeblikket. Min næste single udkommer lige om lidt, så alle beslutninger lige fra albumcover, til musikvideo, koreografi og PR-strategi skal tages nu.

Vi skyder video til ‘B**** Som Mig’ i næste weekend og i den forbindelse har jeg en RIGTIG spændende collaboration med nogle superseje piger i helt sikkert kender. Det glæder jeg mig til snart at kunne løfte sløret for.
Girlpower all the way…!

Næste weekend står altså på både videoshoot, 2 clubjobs i henholdsvis Fredericia og Viborg og en lille intimkoncert i butikken Styled i Århus. Og så gæster jeg radio GoFM! i Århus fredag morgen kl 7.30…. Gaaab! Jeg må hellere skynde mig at sove lidt nu så jeg er i overskud til weekenden 😉
Stylisten og jeg skal ud og vælge tøj på tirsdag.
Det blir explicit og forbudt for børn som altid! “Der ingen der gør det som mig!”

I fredags spillede jeg koncert i Kalundborg på diskotek Shooters. Det var gymnasie afterparty, så max på og et helt fantastisk publikum. Fulde og glade. Det er fedt at folk begynder at synge med på mine sange, jeg kan mærke en klar udvikling fra gang til gang. Der er altså nogle supercool drenge og piger til mine shows. I fredags var der fx en pige der smed trøjen under koncerten. Kudos. Så må man jo erkende at man har vundet. Det ka godt være Gulddreng har modeller, men pigerne smider tøjet til GP.

Bum. Spillet er slut. Owned. Game Over.

Lidt stemningsbilleder fra koncerten <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.