B**** Som Mig

NY SINGLE UDE FREDAG 17.03.17 !!!!

Har brugt weekenden på at skyde musikvideo, besøge drengene i radio Go!FM og spille koncert i Fredericia. I eftermiddag har jeg en lille intimkoncert i Styled i Århus og så skal jeg videre til Viborg om aftenen…. Der sker noget i den lille Guldpige lejr.

Singlen er produceret i samarbejde med den fantastiske Frederik Miller og co-produceret af den mindst lige så fantastiske Jaymadedolla der bl.a. har arbejdet med Page Four, Hasan Shah etc.

Jeg har en crazy nyhed jeg ikk må røbe endnu – men det handler om et awardshow og så siger jeg ikke mere…
Selvom det er svært at holde tilbage. Meget svært!
I skal vide I giver mig rigtig meget. Jeg kunne ikke gøre alt det her uden jer og jeg elsker jer og er usigeligt taknemmelig. Jeg mødte en sand guldpige-fan i går. En af mine iskolde gulddamer var der til mit show i Fredericia og kom med ud backstage hvor vi fik os en lille snak om livet og fuckboys.
Fantastisk at møde jer derude! Bliv ved med at streame, dele og supporte – det gør en forskel!

Jeg har vedhæftet et lille slideshow af billeder så I kan få et lille preview af hvad I har i vente for ‘B**** Som Mig’. I kender jo Guldpigen – det er riiiiiiimelig PG-13. I ved det.
“Sådan er det med en b**** som mig!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.