NY SINGLE UDE NU!

Hey GP-gang!

Længe siden I har hørt fra Prinsessen på Bloggen, I know.

Men der har været monster run på de seneste par uger og selvom det er stress på den gode måde kan jeg godt mærke jeg har forsømt nogle andre ting i mit liv. Bl.a. bloggen, mine venskaber osv.
I øjeblikket har jeg mange projekter i gang. Jeg skal besøge Voice i næste uge (yaay!), videoen til BSM er i færd med at blive klippet og udkommer – forhåbentlig – allerede indenfor den næste uges tid, jeg skal spille til Club Awards 2017 i Valbyhallen og uddele en pris (mega YAAY!). Der er mange forberedelser. Og mange nerver.

Og midt i alt dette skal jeg lige huske at holde fokus på det vigtigste – musikken. Jeg skal have tid til at skrive sange og være kreativ. Det er alfa og omega. Omdrejningspunktet for det hele. Mit hjertebarn.
Musikken er det jeg altid har drømt om og det eneste jeg vil kæmpe for til enden.
Og med tiden er jeg begyndt at tænke at det er min superpower. At jeg ikke giver op selvom jeg ligger ned og da alle i musikbranchen havde dømt mig ude kæmpede jeg stadig videre. Og det vil jeg blive ved med at gøre.

Jeg støder på mange folk der kalder mig kopi, wannabe, synes projektet er plat etc – det også fair nok man har sin mening. Jeg kan godt forstå man vælger at se det fra den vinkel. Jeg ser det bare fra en lidt anden vinkel.

Mine motiver kort remset op:

1. Jeg har kæmpet for det her i 7 år – hvis det her er min chance så fucking tager jeg den.
2. Guldpige aliaset var i sig selv bare en joke, ikke tænkt som noget længerevarende og jeg havde ingen ide om at det ville blowe up som det gjorde da jeg skabte det. Guldpige var en uplanlagt graviditet – en baby jeg blev glad for og valgte at beholde.
3. Jeg lever for ingen andre end mig selv, så længe jeg kan se mig selv i spejlet er jeg sådan set ligeglad hvad andre folk måtte tænke om mine valg. Det er mig der skal leve med dem. Og deres mening betaler ikke mine regninger.
4. Jeg føler det er min mission nu at vise musikbranchen at jeg kan selv. Uanset hvor sej vejen måtte blive er jeg uafhængig, selfmade og jeg nægter at være en pladeselskabs-puppet. Jeg har 100% kunstnerisk frihed, jeg skriver alting selv, jeg har selv skabt ideen og alle resultaterne. Og det er den mest fantastiske berigende følelse i hele verden.

Min mor har altid sagt Man kan hvad man vil. Det er et godt udgangspunkt. Jeg kæmper videre og takker mine fans og alle der følger med derude for jeres fantastiske support.

Lad os vise branchen og Danmark at this B**** is here to stay…..

Lyt til min nye single B**** Som Mig her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.