Prinsessen på bloggen er tilbage!

Det har været en lang sommer, jeg har både fået kærestet lidt rundt, rejst, drukket masser af vin og nydt livet lidt rigeligt. Men nu føler jeg endelig jeg er ved at være ”back in the game”.

And the ultimate party girl har en historie at fortælle.
Jeg var i byen med min veninde sidste weekend. Jeg havde været ude og spille og vi besluttede at tage sådan en spontan, casual, no-heels kinda bytur.
Eller for at være helt ærlig havde jeg faktisk stilletter på men vi var ikke vildt dullet op.

Der skete noget som jeg aldrig – i al den tid jeg har boet i kbh (og jeg er født og opvokset her) – har oplevet. Vi blev afvist.

Now… Jeg ved at de fancy klubber forbeholder sig retten til at afvise folk hvis de ikke passer ind til ”klientellet”, fair nok, det er det de har ansat pickers til. Disse ‘folk’ forestiller jeg mig typisk er nogen med cap på, lidt for mange tattoos eller generelt truende adfærd. Men vi taler altså om 2 søde smilende piger her.
Og vi taler altså ikke om Chateau eller Hive… Vi taler om PS bar.

(Awkward silence).

PS bar mente ikke min veninde og jeg var “suitable” for deres restaurant/bar.
Og det pisser mig jo af til det punkt hvor jeg får lyst til at trække divakortet og sige: “Bitch, ved du ikke hvem jeg er?!”, men jeg bider mig selv i tungen og tæller til 10 mens jeg prøver at “keep my cool”.

Det var 16 grader varmt den aften vi var ude. Min veninde havde derfor trukket en trøje over sin næsten gennemsigtige lille stroptop. Forurettede AF går vi videre og beslutter at tage på Condesa.
Og her kommer det interessante twist. Min veninde standser op inden vi rammer hjørnet hvor Condesa ligger og tager lige på forhånd trøjen af i håbet om at vi undgår flere sure dørmænd.
Dørmanden smiler til os og lukker os ind uden nogen indvendinger.

Jeg ved ikke helt om jeg skal grine eller græde efter denne oplevelse.
Det er nærmest tragikomisk. Er det virkelig sådan en verden vi lever i???
Hvor kvinder i bund og grund bare anses some værende objekter, der altid skal please og være lækre og tiltrækkende for mænd ellers tjener deres tilstedeværelse og eksistens intet formål?!!
Hvor kvinder skal fryse og blive syge i alt for lidt tøj, ellers bliver de ikke lukket ind på klubben?
Det er der vist ikke meget ligestilling over…

Jeg håber PS bar læser dette og skammer sig, dette er bare en dråbe i havet men vi har allesammen et ansvar.
Forneden kan du se min venindes outfit – før og efter afvisning. Døm selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.