Prinsessen på bloggen er tilbage!

Det har været en lang sommer, jeg har både fået kærestet lidt rundt, rejst, drukket masser af vin og nydt livet lidt rigeligt. Men nu føler jeg endelig jeg er ved at være ”back in the game”.

And the ultimate party girl har en historie at fortælle.
Jeg var i byen med min veninde sidste weekend. Jeg havde været ude og spille og vi besluttede at tage sådan en spontan, casual, no-heels kinda bytur.
Eller for at være helt ærlig havde jeg faktisk stilletter på men vi var ikke vildt dullet op.

Der skete noget som jeg aldrig – i al den tid jeg har boet i kbh (og jeg er født og opvokset her) – har oplevet. Vi blev afvist.

Now… Jeg ved at de fancy klubber forbeholder sig retten til at afvise folk hvis de ikke passer ind til ”klientellet”, fair nok, det er det de har ansat pickers til. Disse ‘folk’ forestiller jeg mig typisk er nogen med cap på, lidt for mange tattoos eller generelt truende adfærd. Men vi taler altså om 2 søde smilende piger her.
Og vi taler altså ikke om Chateau eller Hive… Vi taler om PS bar.

(Awkward silence).

PS bar mente ikke min veninde og jeg var “suitable” for deres restaurant/bar.
Og det pisser mig jo af til det punkt hvor jeg får lyst til at trække divakortet og sige: “Bitch, ved du ikke hvem jeg er?!”, men jeg bider mig selv i tungen og tæller til 10 mens jeg prøver at “keep my cool”.

Det var 16 grader varmt den aften vi var ude. Min veninde havde derfor trukket en trøje over sin næsten gennemsigtige lille stroptop. Forurettede AF går vi videre og beslutter at tage på Condesa.
Og her kommer det interessante twist. Min veninde standser op inden vi rammer hjørnet hvor Condesa ligger og tager lige på forhånd trøjen af i håbet om at vi undgår flere sure dørmænd.
Dørmanden smiler til os og lukker os ind uden nogen indvendinger.

Jeg ved ikke helt om jeg skal grine eller græde efter denne oplevelse.
Det er nærmest tragikomisk. Er det virkelig sådan en verden vi lever i???
Hvor kvinder i bund og grund bare anses some værende objekter, der altid skal please og være lækre og tiltrækkende for mænd ellers tjener deres tilstedeværelse og eksistens intet formål?!!
Hvor kvinder skal fryse og blive syge i alt for lidt tøj, ellers bliver de ikke lukket ind på klubben?
Det er der vist ikke meget ligestilling over…

Jeg håber PS bar læser dette og skammer sig, dette er bare en dråbe i havet men vi har allesammen et ansvar.
Forneden kan du se min venindes outfit – før og efter afvisning. Døm selv.

20 typer mænd jeg ikk fucker med…

1. Mænd der drikker drinks af et sugerør….

2. Mænd der går i sandaler – jeg er ligeglad om det så er fucking 30. grader udenfor, sandaler er NO-GO. Tommelfingerreglen hedder: If it ain’t on a runway – it ain’t in style. Og jeg vil ikke høre på brok når jeg tilbringer 6 ud af 7 dage om ugen i 6 inch heels…… 

3. Mænd hvis sex-skills er på samme niveau som en 15-årig trainee på McDonald’s. “Ny i job” – yeah I should goddamn think so!

4. Mænd der dyrker yoga og ikke forstår hvorfor de er de eneste på holdet.

5. Mænd der tager sol – nej, bare nej!
Solarie er forbeholdt 90’erne, prinsesserne på blokken og folk der stiller op til Miss Fitness.

6. Mænd der drikker proteinshake, tager steroider og træner op til flere gange om dagen… Hvis jeg ønskede at date hulken havde jeg sagt det.

7. Mænd der tror deres bil er en pussymagnet.

8. Mænd der siger pussymagnet.

9. Mænd der bestiger Mount Everest i deres fritid som en “sjov udendørs aktivitet” med vennerne.

10. Mænd der sender dickpics efterfulgt af ‘???’ når man ikke svarer.

11. Mænd med grimme sko – her nævnes i flæng: Adidas håndbold sko (de blå, særligt hvis du ikke engang dyrker håndbold), cowboyboots, spidse herresko der kun er tilladt til et meget formelt black tie event eller konfirmation (og selv der er det røvkikset), sokker i Ekko sandaler, in fact ALT fra Ekko….

12. Mænd der plukker øjenbryn, lægger ansigstmaske, bleger tænder mv.
Know your territory!

13. Mænd der ikke tager initiativ.

14. Mænd der dyrker “følsom sex”.

15. Mænd der går i suit hver dag, selvom de ikke arbejder i Danske Bank.

16. Mænd der er oppe i 30’erne og stadig spiller x-box hver dag.
Ambitions please.

17. Mænd der råber af kvinder på gaden.

18. Mænd der bruger Labello.
Du er ét skridt fra at bruge make-up bro, lad nu være!

19. Uintelligente mænd.

20. Mænd der græder.
Sorry… Jeg ved godt mænd har følelser, but there ain’t no bigger turn-off.

#fuckyourbeautystandards

Jeg er en pige. Jeg er langt fra den smukkeste i universet. Heller ikk den grimmeste. Jeg er ikk den tyndeste. Ikke den mest perfekte. Ikke den rigeste eller den der var mest populær i skolen.

Måske er jeg den mest rapkæftede? Men ikke den mest selvsikre, selvom det måske virker sådan.

Men det er min ret at elske mig selv og der er ikke nogen der kan eller skal fratage mig den ret.

Jeg vil gerne vende noget der længe har gået mig på.
Mennesker – navnligt mænd, der tillader sig at kommentere/udtale sig offentligt og nedladende om kvinders kroppe og udseende.
For det første – de fleste piger er DYBT usikre på sig selv, særligt i teenage årene hvor man slet ikke aner hvad der foregår halvdelen af tiden. Hormonerne flyver, ting vokser og man er i gang med at finde sig selv som menneske.
Det sidste man har brug for, er at få at vide man ikke er god nok.
For det andet – hvem er de til at dømme andre? Fortælle andre at de ikke er gode nok? Pæne eller tynde nok? Er det fordi de selv er Guds gave til kvinder? Oftest ikke. Ikke i nærheden.
Og pæne nok til hvad i øvrigt…?
Skønhed er jo en illusion.
Skønhed er midlertidigt ligesom vores ungdom. Skønhed er subjektivt. Det er overfladisk. Vores udseende er ikke noget vi selv har valgt men noget vi er blevet givet.
Det er det sidste man bør dømme andre på. For det har ingen substans.

Vores opfattelse af skønhed er i konstant forandring.
Da jeg var barn var det populært at være tynd og helst uden for mange former.
Vi havde rollemodeller som Britney Spears, Christina Aguilera og Paris Hilton.
I dag ser billedet helt anderledes ud. De nye rollemodeller er Beyonce, Lena Dunham, Kylie Jenner, Nicki Minaj etc. Allesammen frodige kvinder med former der ser helt fantastiske ud og bryder vores tidligere opfattelse af skønhed og den perfekte kvindekrop.
I morgen kan det ændre sig igen.

Det er vigtigt at forstå at skønhedsidealer er en reflektion af samfundet, på samme måde som mode, kunst, musik osv. Det er en afspejling af tiden og ikke mindst tendenserne i tiden. Det er i konstant forandring og det er subjektivt AF.
Det er ikke alle der kan lide Beyonce, det er ikke alle der synes Nicki Minaj er smuk og det er ikke alle der kan lide klementiner. Bum.
Vi har forskellig smag og det er helt okay.

Men det er aldrig okay at fortælle andre de ikke er smukke eller gode nok.
Skønhed kommer i alle former, størrelser og farver. Skønhed kommer mest af alt indefra.
Jeg har strækmærker på lårene, appelsinhud fordi jeg spiser for meget chokolade og jeg er ikke glad for min næse.
Men på trods af alt dette har jeg lært at acceptere mig selv som jeg er og der er ingen – fucking ingen – der har ret til at fortælle mig jeg ikke er smuk.

Her er et lille reference-billede to prove my point.

#fuckyourbeautystandards

NY SINGLE UDE NU!

Hey GP-gang!

Længe siden I har hørt fra Prinsessen på Bloggen, I know.

Men der har været monster run på de seneste par uger og selvom det er stress på den gode måde kan jeg godt mærke jeg har forsømt nogle andre ting i mit liv. Bl.a. bloggen, mine venskaber osv.
I øjeblikket har jeg mange projekter i gang. Jeg skal besøge Voice i næste uge (yaay!), videoen til BSM er i færd med at blive klippet og udkommer – forhåbentlig – allerede indenfor den næste uges tid, jeg skal spille til Club Awards 2017 i Valbyhallen og uddele en pris (mega YAAY!). Der er mange forberedelser. Og mange nerver.

Og midt i alt dette skal jeg lige huske at holde fokus på det vigtigste – musikken. Jeg skal have tid til at skrive sange og være kreativ. Det er alfa og omega. Omdrejningspunktet for det hele. Mit hjertebarn.
Musikken er det jeg altid har drømt om og det eneste jeg vil kæmpe for til enden.
Og med tiden er jeg begyndt at tænke at det er min superpower. At jeg ikke giver op selvom jeg ligger ned og da alle i musikbranchen havde dømt mig ude kæmpede jeg stadig videre. Og det vil jeg blive ved med at gøre.

Jeg støder på mange folk der kalder mig kopi, wannabe, synes projektet er plat etc – det også fair nok man har sin mening. Jeg kan godt forstå man vælger at se det fra den vinkel. Jeg ser det bare fra en lidt anden vinkel.

Mine motiver kort remset op:

1. Jeg har kæmpet for det her i 7 år – hvis det her er min chance så fucking tager jeg den.
2. Guldpige aliaset var i sig selv bare en joke, ikke tænkt som noget længerevarende og jeg havde ingen ide om at det ville blowe up som det gjorde da jeg skabte det. Guldpige var en uplanlagt graviditet – en baby jeg blev glad for og valgte at beholde.
3. Jeg lever for ingen andre end mig selv, så længe jeg kan se mig selv i spejlet er jeg sådan set ligeglad hvad andre folk måtte tænke om mine valg. Det er mig der skal leve med dem. Og deres mening betaler ikke mine regninger.
4. Jeg føler det er min mission nu at vise musikbranchen at jeg kan selv. Uanset hvor sej vejen måtte blive er jeg uafhængig, selfmade og jeg nægter at være en pladeselskabs-puppet. Jeg har 100% kunstnerisk frihed, jeg skriver alting selv, jeg har selv skabt ideen og alle resultaterne. Og det er den mest fantastiske berigende følelse i hele verden.

Min mor har altid sagt Man kan hvad man vil. Det er et godt udgangspunkt. Jeg kæmper videre og takker mine fans og alle der følger med derude for jeres fantastiske support.

Lad os vise branchen og Danmark at this B**** is here to stay…..

Lyt til min nye single B**** Som Mig her:

B**** Som Mig

NY SINGLE UDE FREDAG 17.03.17 !!!!

Har brugt weekenden på at skyde musikvideo, besøge drengene i radio Go!FM og spille koncert i Fredericia. I eftermiddag har jeg en lille intimkoncert i Styled i Århus og så skal jeg videre til Viborg om aftenen…. Der sker noget i den lille Guldpige lejr.

Singlen er produceret i samarbejde med den fantastiske Frederik Miller og co-produceret af den mindst lige så fantastiske Jaymadedolla der bl.a. har arbejdet med Page Four, Hasan Shah etc.

Jeg har en crazy nyhed jeg ikk må røbe endnu – men det handler om et awardshow og så siger jeg ikke mere…
Selvom det er svært at holde tilbage. Meget svært!
I skal vide I giver mig rigtig meget. Jeg kunne ikke gøre alt det her uden jer og jeg elsker jer og er usigeligt taknemmelig. Jeg mødte en sand guldpige-fan i går. En af mine iskolde gulddamer var der til mit show i Fredericia og kom med ud backstage hvor vi fik os en lille snak om livet og fuckboys.
Fantastisk at møde jer derude! Bliv ved med at streame, dele og supporte – det gør en forskel!

Jeg har vedhæftet et lille slideshow af billeder så I kan få et lille preview af hvad I har i vente for ‘B**** Som Mig’. I kender jo Guldpigen – det er riiiiiiimelig PG-13. I ved det.
“Sådan er det med en b**** som mig!”

Feminisme – Retten til frihed.

Er trukket i de røde strømper i dagens anledning……

For i dag er en særlig dag. Kvindernes internationale kampdag.
Og for mig er den særlig særlig.

Min mor er dansk, min far er araber og “muslim”. Når jeg skriver det i gåseøjne er det fordi han beder med den ene hånd og stjæler med den anden. Så for mig er det en yderst paradoksal definition, men det mener han selv han er.
Min far forlod min mor og mig da jeg var 2 år… Siden har han on and off været en del af mit liv og for ca. 6 år siden tog jeg en beslutning om at cutte al kontakt med ham.
Det er en hård beslutning, jeg havde mange grunde til at tage.

Det at være “halv halv” har været noget af en prøvelse.
Min mor opdragede mig 100% dansk. Jeg blev konfirmeret, min livret var stegt flæsk, vi holdt juleaften og jeg havde kærester. Alt imens stod min far på sidelinjen og fortalte mig hvordan svinekød var haram, at det tøj jeg gik i var luderagtigt og forstod ikke hvorfor jeg var så dansk.
Han forstod ikke at det barn han havde sat til verden i Danmark var dansk. Han forstod ikke at han ikke havde retten til at bestemme noget, når han selv havde fralagt sig alt ansvar ved at være fuldstændig fraværende.
Han mente at jeg var en luder når jeg rendte med drenge, mens jeg ved hvordan han gentagne gange var min mor utro mens de var gift. Han mente jeg var en luder, på trods af han selv er det mest promiskuøse menneske der kan gå på to ben. På trods af at han selv har børn med 4 forskellige kvinder (og hvem ved sikkert flere..!).

Det skreg af dobbeltmorale og hykleri. Og kvindeundertrykkelse. Det var okay han levede sit liv, drak, røg, tog stoffer og bollede alt med en puls. Men i hans perfekte billede skulle jeg helst sidde pænt og tie stille – gerne med et tørklæde på hovedet.
Så havde han fundet mig en god fætter i hjemlandet og så kunne jeg blive gift med ham og få 10 kilo guld og en ged. Og 17 børn.

Jeg er så fantastisk glad for at bo i Danmark. Jeg er så fantatisk glad for at være kvinde. Men det er ikke alle kvinder der har de muligheder og privilegier vi har her i Danmark.
Tænk hvis man ikke havde muligheden for at jagte sine drømme? Muligheden for selv at vælge den mand man vil dele livet med? Have sex med? Det tøj man gerne vil gå i? At tale når man har noget at sige? At gå og se ud som man har lyst til? At tage sig en uddannelse?

Jeg har en historie jeg gerne vil dele med jer. En oplevelse der ændrede mit liv og mit perspektiv på alting.
Jeg var 17 år og med min far ude og rejse. Vi var nede og besøge familien i hjemlandet. Min far har et kæmpe temperament og vi var blevet uvenner over noget. Han ville endnu engang bestemme over mig og jeg nægtede simpelthen at finde mig i det. Det endte med han slog mig (ikke hårdt – men uanset hvad er det ikke okay!), tog min telefon fra mig og gennemrodede hele lejligheden i raseri for at finde mit pas så han kunne “klippe det i stykker”. Jeg husker det som var det i går. Frygten, klumben i maven, følelsen af afmagt. Han truede med at han ville sørge for jeg aldrig kom til at se Danmark igen. Og han kunne – hvis han ville. Jeg var 17 år, kvinde og talte ikke sproget. Jeg havde alle odds imod mig og vidste jeg ikke ville blive lyttet til. Heldigvis fandt han det i sit hysteriske øjeblik ikke. Og det forblev ved truslen. Men jeg tog en beslutning den dag.
Jeg besluttede at hvis jeg nogensinde kom hjem igen var der aldrig nogen mand der skulle være herre over min skæbne. Jeg skulle aldrig være afhængig af nogen som helst.

Jeg har en tatovering dedikeret til ham. Om vi nogensinde kommer til at tale sammen igen ved jeg ikke. Som sagt er der mange mange gode grunde til dette og jeg ville aldrig blive færdig hvis jeg skulle liste dem her. Men jeg ved at alle mennesker fortjener frihed og retten til at bestemme selv.

Min far svigtede mig. Han svigtede mig som datter, som kvinde og som menneske.

Jeg opfordrer ALLE til at træde ind i kvindekampen – det handler nemlig ikke om letpåklædte billeder på instagram eller Emma Watsons blottede bryst. Det er de mest ligegyldige ting der får allermest omtale i medierne. Det handler om retten til frihed. Om retten til selv at vælge. Om retten til at bestemme over sig selv og sin krop. Og derfor handler det heller ikke kun om kvinder.
Det handler om menneskerettigheder.

Pigerne smider tøjet til GP!

Det er længe siden jeg har opdateret bloggen. Jeg beklager og tager den gerne på mig…
Har nogle ekstremt travle dage i øjeblikket. Min næste single udkommer lige om lidt, så alle beslutninger lige fra albumcover, til musikvideo, koreografi og PR-strategi skal tages nu.

Vi skyder video til ‘B**** Som Mig’ i næste weekend og i den forbindelse har jeg en RIGTIG spændende collaboration med nogle superseje piger i helt sikkert kender. Det glæder jeg mig til snart at kunne løfte sløret for.
Girlpower all the way…!

Næste weekend står altså på både videoshoot, 2 clubjobs i henholdsvis Fredericia og Viborg og en lille intimkoncert i butikken Styled i Århus. Og så gæster jeg radio GoFM! i Århus fredag morgen kl 7.30…. Gaaab! Jeg må hellere skynde mig at sove lidt nu så jeg er i overskud til weekenden 😉
Stylisten og jeg skal ud og vælge tøj på tirsdag.
Det blir explicit og forbudt for børn som altid! “Der ingen der gør det som mig!”

I fredags spillede jeg koncert i Kalundborg på diskotek Shooters. Det var gymnasie afterparty, så max på og et helt fantastisk publikum. Fulde og glade. Det er fedt at folk begynder at synge med på mine sange, jeg kan mærke en klar udvikling fra gang til gang. Der er altså nogle supercool drenge og piger til mine shows. I fredags var der fx en pige der smed trøjen under koncerten. Kudos. Så må man jo erkende at man har vundet. Det ka godt være Gulddreng har modeller, men pigerne smider tøjet til GP.

Bum. Spillet er slut. Owned. Game Over.

Lidt stemningsbilleder fra koncerten <3

Give it up for the 90’s….

Throwback aleeeeert!

Lad mig lige tage jer tilbage til 90’erne…. Dengang Buffalos var cool og det var in at rocke CK One kombineret med bandana og overalls. Og det var in at sige ‘in’.

Dengang ens største drøm var at få fingrene i det gode Spice Girls kort med alle autograferne på.
Det var i høj kurs. Næsten umuligt at opstøve. Vi byttede i skolegården. Datway.

Jeg var til 90’er temafest i Malmø i fredags.
Der var dømt glow-in-the-dark-sticks, net-chokers, selvlysende body butter og rigtig meget Cher ‘Do you believe in love after love’ på repeat. Det var overdrevet fedt! 90’erne er muligvis den mest kiksede fashion æra of all time, men absolut den mest memorable. Og lige pt den hotteste! Jeg kørte selv Emma Bunton aka. Babyspice looket med hvide plateau-støvler, rottehaler og velourkjole mens min veninde tog den “No Scrubs” hele vejen…. Bandana, baggyjeans og Timberlands.

For mig var 90’erne også en popstjerne æra. Popmusikken regerede som aldrig før, Britney Spears og Justin Timberlake var kærester, Christina Aguilera var en geenie in a bottle – alt var godt!
Jeg har altid villet musikken. Ligeså længe jeg kan huske.  Men med alle disse ikoniske kvinde-forbilleder er man jo næsten nødt til at spørge sig selv: Hvem har betydet mest? Hvem har påvirket mig mest – og vigtigst af alt, hvem har inspireret mig mest?
Personligt er det without a doubt Mariah Carey.
Jeg elsker hende. Hun er min hero. And I can’t liiiiiive without her.

Hun er motivationen bag en god stemme-teknik og timelange vocal-runs. Også selvom hun måske har mistet grebet lidt på sine ældre dage. For mig vil hun altid være definitionen på at være dygtig til sit håndværk. At være en pro – det er godt at være dygtig til noget.

I Danmark må man jo helst ikke erkende at man er dygtig til noget. Jeg synes selv jeg er dygtig til mange ting. Jeg er dygtig til at synge. Dygtig til at skrive sange. Når jeg er fuld er jeg dygtig til at danse. 
So on that note vil jeg gerne have lov at hæve glasset og sige: fuck janteloven! Lad og danse noget mere, elske noget mere og vigtigst af alt – elske os selv.

Jeg har en kæreste – alt afhængig af hvem der spørger.

Guldpige og jeg har mange ting tilfælles. Datinglivet er ikke en af dem.
Guldpige er ret iskold… Hun siger hvad hun mener, får mange tilbud og er ikke bange for at afvise fyre blankt.

Der må jeg nok indrømme at mit civile jeg er en smule mere barmhjertig.
Jeg er ikke stolt af at indrømme det, men jeg er nok lidt af en kujon når det kommer til kærlighedsspillet. Jeg tyr hellere til en klassiker som: “Jeg har en kæreste” end ærligt at melde ud at jeg ikke er interesseret.
Den virker hver gang! Og den sårer ingen følelser.

Jeg er virkelig glad for at være kvinde. Af mange gode grunde…
For eksempel er jeg vildt glad for det ikke er mig der forventes at skulle “tage initiativet”.
Hvis jeg var en mand ville jeg aldrig få noget action. Jeg ville være alt for bange for den potentielle 50/50 chance for en afvisning. Så jeg ville tage the high road i stedet og vie mit liv til Xbox, ostechips og nedrullede IKEA persienner.
100% i comfort og vennezonen.

Ja, jeg er klart en sejere pige end jeg ville være dreng.
Og på mange punkter vildt modig, bare ikke når det kommer til kærlighed.

Men måske er det okay ikke at være god til alt – alle superhelte har jo en svaghed 😉